Ben je opzoek naar schitterende Lapland reizen? Dan ben je bij Xplore the North in goede handen! Ons team bestaat uit grote noorderlicht liefhebbers die Lapland tot in de kleinste en meest ongerepte gebieden kennen. Op basis van jouw reiswensen, kunnen wij een fantastische Lapland vakantie geheel naar wens samenstellen. Wat wil jij graag zien? Wij organiseren het graag en geven hierbij mooie tips en bezienswaardigheden mee, zodat het een fantastische beleving wordt. Voor veel mensen staat het zien van het noorderlicht in het echt, hoog op hun bucketlist. Wil jij graag met een ervaren gids een mooie reis door Lapland maken? Bekijk dan de uitgebreide mogelijkheden van Xplore the North. Het uitzonderlijke landschap beleven met een husky slee of het noorderlicht van intens dichtbij beleven, is iets wat je echt meegemaakt moet hebben in je leven! Wat ook handig is om te weten, onze reizen zijn niet commercieel ingesteld, waardoor het een waarlijk avontuur zal zijn, geheel naar wens!

Lapland reizen

Opzoek naar bijzondere Lapland reizen? Boek dan via Xplore the North!Er zijn veel reizen te boeken naar Lapland, maar het kan zijn dat je niet hebt gevonden wat je zocht. Wij bieden jou de unieke kans om een echt wildernis avontuur te beleven in Lapland. Een reis waarvan je zeker kunt zijn dat het geen commerciële insteek heeft of waarbij je eigenlijk niets te zien krijgt buiten jouw hotel of resort om. Xplore the North is een team dat jou graag vol passie en enthousiasme meer laat zien van het Hoge Noorden. Je bent verzekerd van prachtige bezienswaardigheden en hebt de grootste kans om de meest pure ervaring met het noorderlicht die er maar is! Jouw Lapland reis zal plaatsvinden rondom de Aurora zone. Een zone in het Hoge Noorden met bijzondere landschappen. Weg van al het strooilicht, kun je een intense noorderlicht ervaring beleven. Om de kansen te vergroten, kun je het beste een meerdaagse reis boeken. Er is daarbij ontzettend veel te zien. Neem contact met ons op en wij organiseren jouw of jullie droomreis! Kom je echt voor het noorderlicht? Dan kun je een reis boeken vanaf september tot en met half april. Daarbij is de allerbeste periode van eind februari tot en met half april. Dit wordt ook wel de ‘Indian Summer’ genoemd. Het is echt fantastisch om dit te beleven.

Tijdens de zomervakantie

Xplore the North staat elk seizoen klaar om een prachtige reis te maken naar Lapland. Ook tijdens de zomervakantie zijn gevarieerde reizen mogelijk. Misschien wil je op reis met jouw hele familie of vriendenkring? Op verzoek organiseren wij geweldige reizen voor stellen, groepen, liefhebbers en meer. Uiteraard helemaal in het teken van het magische noorderlicht tijdens de kleurenpracht van de Indian Summer. Lapland reizen via Xplore the North staan garant voor een eigenzinnige mix van avontuur en comfort. Overnachten in heerlijke lodges, maar dan echt midden in de wildernis bijvoorbeeld.

Voordelen Lapland reizen boeken bij Xplore the North:

  • Unieke droomvakantie
  • Niet commercieel ingesteld
  • Afgezonderd van de wereld en al het strooilicht
  • Unieke locaties en lodges
  • Mix van comfort en avontuur
  • Begeleiding van jarenlange ervaren gids
  • De maximale kans om het noorderlicht te beleven
  • Gedurende het hele jaar mogelijk
  • Schitterend landschap

Wil je graag samen met Xplore the North reizen naar het prachtige Lapland? Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. Op onze website vind je daarnaast nog meer informatie, tips en filmpjes om goed voorbereid op Lapland vakantie te gaan: xplorethenorth. Tijd om te vertrekken!